Kurumsal Kimlik Kartı Basım Hizmetleri 
Öğrenci Kimlik Kartı Basımı

Firmamızdan öğrenci kimlik kartı sipariş ederseniz: Profesyonel fotoğrafçımız tüm öğrencilerin resimlerini çeker resimler photshop aracılığı ile düzenlenir. Kurum tarafından istenilen renkte ve formatta öğrenciler için resimli kimlik kartı basılır. Bu kartlar barkodlu olup okul kütüphanesi, giriş çıkış takibi, yemekhane gibi dijital kart okutma gereken yerlerde kullanılır. Basılan kartlar plastik olup kesinlikle açılma yapmaz. Basılan kimlik kartlarının üzerinde kurumum müdürünün imzası ve açıklamalar yazılabilir. Kurumun logosu kartın üzerinde yer alır.


Öğrenci kimlik kartları ile birlikte öğretmeler için resimli not çizelgesi hazırlanır. Bu çizelgelerle öğretmeler  veli toplantısında öğrenciyi kolaylıkla tanır.

İdareciler içinde fotoğraflı sınıf sınıf tüm öğrencilerin resimlerini içeren fotoğraf albümü ve resim cd’si hazırlanır. Hazırlanan cd dijital olarak şifrelenmiş olup istenmeyen kişilerin kullanımına tamamen kapatılmıştır. Bu cd deki resimleri eokula kolaylıkla yükleye bilirsiniz.

Firmamız Türkiye geneli kimlik basım hizmeti vermektedir Edirne’ den Ardahan’ a  kadar birçok okulun kimlik kartı ,not çizelgesi ve fotoğraf albümü basım işini yapmaktadır.


Personel Tanıtım Kartı Basımı
Kurum personelleri için istediğiniz şekli ve renkte kurum logosu ve idareci imzasını içeren personel tanıtım kartları hazırlanmaktadır.